Despre Noi

Bine ați venit!

Ne dorim ca BMW MARKET să devină o locație de notorietate în domeniul anunțurilor BMW.
Întotdeauna am fost buni în a conecta cumpărătorii cu vânzătorii. Dar modul cum facem acest lucru s-a schimbat mult în ultimii ani. Știm că în ultima perioadă tot mai mulți vânzători aleg să își publice ofertele online.
Încă din copilărie am dezvoltat o pasiune pentru autoturismele BMW, fapt pentru care ne-am gândit că piața din România are nevoie de un site de anunțuri exclusiv pentru această marcă.
Imaginați-vă dacă aveți un autoturism BMW de vânzare, piese sau dezmembrări BMW sau oferiți servicii pentru autoturismele BMW și cum ar fi dacă exact în orașul dumneavoastră ar fi cineva care își dorește bunul sau serviciul pe care dumneavoastră îl oferiți. Aici intervine funcția BMW Market, de a oferi un loc de întâlnire pentru dumneavoastră.
Fie că sunteți un vânzător sau un cumpărător, oferiți servicii sau căutați o ofertă pentru servicii, dacă sunteți un dealer sau doar o persoană obișnuită, BMW Market este site-ul de care aveți nevoie și este aici pentru a vă satisface toate cerințele.
Echipa BMW Market încearcă din greu să dezvolte și să îmbunătățească acest site în scopul de a obține admirația dumneavoastră. Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.
Vă dorim navigare plăcută în continuare!
Contact
BMW MARKET
Cluj-Napoca
Tel:
Email:
contact@bmw-market.ro
Suntem pe rețelele de socializare!