Aveți nevoie de ajutor?

Oferim suport 24/7. De aceea, dacă aveți întrebări legate de contul vostru sau întrebări cu privire la website, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Formular de contact…
Vizitați forumul BMW Market

Vă punem la dispoziție unul dintre cele mai mari și mai moderne forum-uri BMW din România. Dacă vrei să faci parte din cea mai mare comunitate BMW nu ezita să te înregistrezi!

Intră pe forum…
Contactează-ne

Întotdeauna ne bucurăm să intrăm în contact cu vizitatorii site-ului nostru. De accea, dacă ai întrebări, feedback, sugestii sau modalități de îmbunătățire, nu ezita să ne contactezi

Contactează-ne…
Suntem și pe rețelele de socializare

Ne poți găsi prin intermediul iconițelor din partea de sus a paginii sau în formularul de contact. Nu uita să ne dai un like pe Facebook sau să ne urmărești pe Twitter!

Dă-ne un like…

General

Pentru a te înregistra pe BMW MARKET dă click pe butonul CONT NOU din partea de sus a paginii. După ce ți-ai creat un cont nou, nu uita să adaugi detaliile personale în contul tău, cum ar fi localitatea, numărul de telefon etc. pentru a fi vizibile în anunțul tău. De aici, ești liber să adaugi anunțuri! Îți dorim mult succes!
Pentru a te loga prin Facebook sau Google Plus trebuie doar să dai click pe unul dintre butoanele pe care le găsești în formularul de autentificare.
Pentru a reseta parola contului tău, dă click pe butonul Ai uitat parola? din formularul de autentificare pentru a intra pe pagina de resetare a parolei și apoi introdu e-mail-ul tău în formular. Un link pentru resetarea parolei îți va fi trimis pe e-mail.
Anunțurile promovate sunt anunțurile care au eticheta PROMOVAT și care apar în slider-ul de pe prima pagină a site-ului BMW MARKET sau care apar la începutul fiecărei categorii.
Pentru moment, BMW MARKET este un site care oferă anunțuri promovate gratuit, de aceea ne rezervăm dreptul de a alege anunțurile pe care dorim să le promovăm. Dacă totuși vă doriți o expunere mai mare pe BMW MARKET și pe pagina de Facebook a site-ului vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.
Site-ul BMW MARKET folosește cele mai noi tehnologii în materie de securitate și protecție. Site-ul nostru este protejat prin Arvixe Alpha SSL 256-bit encryption.De asemenea, utilizăm și alte resurse privind securitatea care ajută la monitorizarea împotriva spam-ului și a traficului nedorit. Vă rugăm să rețineți că unele date personale cum ar fi numele, email-ul sau numărul de telefon vor fi vizibile altor vizitatori ai site-ului. De aceea vă recomandăm să folosiți o altă adresă de e-mail pentru a publica anunțuri.
Am observat că majoritatea celor care doresc să își publice un anunț se confruntă cu problema că nu pot adăuga imagini anunțurilor. PUTEȚI ADĂUGA MAXIM 15 IMAGINI, ÎN FORMAT .jpg ȘI NU MAI MULT DE 8 MB/IMAGINE. În cazul în care totuși nu reușiți, vă rugăm să ne semnalați problema prin intermediul formularului de contact sau pe adresa de e-mail contact@bmw-market.ro. Vă oferim un link unde puteți micșora dimensiunea imaginilor voastre: CLICK AICI

Panou de control

Panoul de control este locul în care ai acces la toate datele contului tău. Fie că dorești să îți administrezi anunțurile, alertele pe e-mail, datele contului tău sau anunțurile favorite.
Pentru a schimba username-ul trebuie să fii logat în contul tău. Din lista care îți apare când dai click pe numele tău în partea de sus a paginii, alege opțiunea Setări cont. În dreptul username-ului poți da click pentru a-l schimba. Te rugăm ține minte că îți vei putea schimba username-ul o singură dată!
Vei putea să îți modifici/actualizezi datele de contact în panoul de control, la secțiunea Setări cont.

Vă mulțumim pentru feedback!

V-au fost de ajutor aceste răspunsuri?

Avem tot interesul să oferim clienților noștri răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Dacă aceste răspunsuri v-au fost de ajutor, vă rugăm să ne anunțați. Vă mulțumim pentru timpul acordat și prețuim feedback-ul obținut de la dumneavoastră!

Da Nu